Forsiden  |  TilbageE-mail


DEMENS kræver mere ...

 
 Forside  | Aflaster  | Pårørende  | Links  | 


Kære medborger

Hvis du har haft kontakt til en familie med en dement slægtning, ved du, at det kræver hårdt arbejde at passe og pleje den demente. Det er ofte et 24-timers job. Dag efter dag.

Pårørende har brug for et pusterum

Derfor har vi brug for dig, der har mulighed for at aflaste og glæde en demensramt familie et par timer om ugen, eller efter behov.
Vi er tre frivillige samarbejdende foreninger, der står bag initiativet i Aarhus-området - 100% bakket op af Aarhus kommune.
De tre frivillige samarbejdende foreninger er Alzheimer Foreningen, OK klubberne og Ældre Sagen.

Oplev glæden ved at være aflaster

Som frivillige foreninger er vi naturligvis parat til en grundig indføring i de forhold, der gør sig gældende, når man har med en dement person at gøre.
For man skal ikke glemme, at det er et stort ansvar, der lægges på aflasterens skuldre. Et ansvar, der også giver noget tilbage igen:
Glæden ved at hjælpe andre, og glæden ved at udfylde et meningsfyldt stykke frivilligt arbejde. Med et menneske, der har brug for nye sanseindtryk og oplevelser, og som er afhængig af omsorg.

Du får tilbud om kursus

Vi du hjælpe en demensramt familie, så tilbyder vi dig et kursus, der giver en grundig indføring i problematikkerne omkring denne sygdom.
En sygdom som kan ramme os alle.

Ta’ kontakt til Inga Hansen.